WordPressmysteriet

 Her sitter jeg på spanskekysten, og har fått et mysterium i hendene. I leiligheten vi låner er det wifi, men hver gang jeg prøver å komme inn på en wordpress relatert side blir jeg kastet av nettverket.

 Så prøver jeg å bruke 4G/3G på telefonen med avslått wifi, men det samme skjer. Mystisk! Det har med andre ord ingenting med leilighetens wifi-oppkobling å gjøre. Da ville det jo funket greit med bruk av mobiloperatør. 

I neste omgang går jeg ned til bassenget, og plutselig fungerer det helt fint på mobilnettet å komme inn på wordpress. Her funker 4G/3G like godt som Skippern på spinat. 

Kanskje ikke det mest blodige mysteriet dere har hørt om, men det kan snart bli det om jeg ikke får blogget om Jørn Lier Horst sin «Blindgang» slik jeg har tenkt. 

En teori er at leiligheten befinner seg i en wordpressfri sone, en annen at jeg er en løk som ikke forstår meg på duppedingser som hopper inn og ut av nettverk alt etter geografisk plassering. 

Uansett … Om det skulle gå for lang tid  før dere hører noe fra meg, så er det ikke nødvendig å ringe William Wisting, Sven Hope eller Varg Veum. Det er bare jeg som ikke har funnet løsningen på mysteriet. Ikke så rart siden jeg ikke er Nesbø. 

2 kommentarer om “WordPressmysteriet”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: