Vinner dag 14 – Huset mellom natt og dag

Random 14 VendettaVinner av Jubileumskonkurransens siste dag ble Frode Kvamsøy. Gratulerer! Det kom inn 38 svar, og 35 var riktige. Spørsmålet var hva som er tittelen på Ørjan N. Karlsson. Svaret var Kongens råd. Vinneren er blitt kontaktet, og får tilsendt boka fra premiesponsoren Vendetta Forlag. Dette var fjortende og siste premiekonkurranse denne måneden, og jeg vil benytte anledningen til å takke alle dere som har deltatt i konkurransene, og selvsagt også til de 13 forlagene som har bidratt med bøker til konkurransene. I alt 10.000 lesere har vært innom denne måneden. Helt fantastisk!

Her er premien som Frode Kvamsøy stakk av med på konkurransens nest siste dag:

Dagens konkurranse Ørjan Karlsson

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: