Vinner dag 13 – Pokerfjes og Rene hender

Random dag 13 TidenVinner av Jubileumskonkurransens trettende dag ble Charlotte Jorkjen. Gratulerer! Det kom inn 61 svar, og 54 var riktige. Spørsmålet var fra hvilken ferieperle forfatteren Ulrik Høisæther kom fra. Svaret var Tjøme. Vinneren er blitt kontaktet, og får tilsendt boka fra premiesponsoren Tiden Norsk Forlag. Dette var trettende premiekonkurranse denne måneden, og den aller siste konkurransen ligger klar til dere med svarfrist tirsdag kveld. Vinneren får en knallgod norsk sci-fi roman. Huset mellom natt og dag av Ørjan N. Karlsson. Premien er sponset av Vendetta Forlag. Klikk dere inn i menyen øverst, eller ved å klikke på konkurransebildet til høyre. Lykke til alle sammen!

Her er premien som Charlotte Jorkjen stakk av med på konkurransens nest siste dag:

Dagens konkurranse Ulrik Høisæther

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: