Vinner dag 12 – Lyden av asfalt

Random 12 TigerforlagetVinner av Jubileumskonkurransens tolvte dag ble Øystein Eide. Gratulerer! Det kom inn 30 svar, og alle var riktige. Spørsmålet var hva navnet på Joachim «Jokke» Nielsen sin bror. Han som har tegnet omslaget på Lyden av asfalt.  Svaret var Christopher Nielsen. Vinneren er blitt kontaktet, og får tilsendt boka fra premiesponsoren Tigerforlaget. Dette var tovte premiekonkurranse denne måneden, og den nest siste konkurransen ligger klar til dere med svarfrist søndag kveld. Vinneren får en pocketpakke med begge de to finansthrillerne til Ulrik Høisæther. Pokerfjes og Rene hender. Premien er sponset av Tiden Norsk Forlag. Klikk dere inn i menyen øverst, eller ved å klikke på konkurransebildet til høyre. Lykke til alle sammen!

Her er premien som Øystein Eide stakk av med på konkurransens tolvte dag:

Dagens konkurranse Yngve Kveine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: