Vinner dag 11 – Pocketpakke med Sidsel Dalens to thrillere

Random dag 11 AschehougVinner av Jubileumskonkurransens ellevte dag ble Beathe Solberg. Gratulerer! Det kom inn 40 svar, og 37 av dem var riktige. Spørsmålet var fra hvilket fargerikt Sør-Amerikansk land handlingen i «Dødelige dråper» var hentet fra.  Svaret var Brasil. Vinneren er blitt kontaktet, og får tilsendt boka fra premiesponsoren Aschehoug. Dette var ellevte premiekonkurranse denne måneden, og en den nest siste konkurransen ligger klar til dere med svarfrist torsdag kveld. Vinneren får en helt fantastisk oppvekstroman fra nittitallets Oslo. Yngve Kveine sin debutroman «Lyden av asfalt». Premien er sponset av Tigerforlaget. Klikk dere inn i menyen øverst, eller ved å klikke på konkurransebildet til høyre. Lykke til alle sammen!

Her er premien som Beathe Solberg stakk av med på konkurransens ellevte dag:

Dagens konkurranse Sidsel Dalen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: