Vinner dag 10 – Signerte utgaver av «Et blått sjal av bly»

Random dag 10 FairVinnere av Jubileumskonkurransens tiende dag ble Nicklas Iversen og Leif Handå. Gratulerer! Det kom inn 32 svar, og 26 av dem var riktige. Spørsmålet var hvilken majestetisk fjellkjede som ligger ved Alstahaug. Svaret var selvsagt «De syv søstre». Vinnerene er blitt kontaktet, og får tilsendt boka fra premiesponsoren Fair Forlag. Dette var tiende premiekonkurranse denne måneden, og en ny konkurranse ligger klar til dere med svarfrist tirsdag kveld. Vinneren får en pocket-pakke med de to første thrillerne til Sidsel Dalen, «Dødelige dråper» og «21 dager». Premien er sponset av Aschehoug Forlag. Klikk dere inn i menyen øverst, eller ved å klikke på konkurransebildet til høyre. Lykke til alle sammen!

Her er premien som Nicklas Iversen og Leif Handå stakk av med på konkurransens tiende dag:

Dagens konkurranse kjell erling bardal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: