Vinner dag 9 – Akademimordene

Random dag 9 JuritzenVinnere av Jubileumskonkurransens niende dag ble Hege Rekvin. Gratulerer! Det kom inn 46 svar, og 42 av dem var riktige. Spørsmålet var hvilket land Martin Olczak kommer fra. Svaret var selvsagt Sverige. Vinneren blir kontaktet, og får tilsendt boka ved å kontakte premiesponsoren Juritzen Forlag. Dette var niende premiekonkurranse denne måneden, og en ny konkurranse ligger klar til dere med svarfrist søndag kveld. Vinnerene får en signert krimbok av Kjell Erling Bardal som kom ut ifjor. Premien er sponset av Fair Forlag. Klikk dere inn i menyen øverst, eller ved å klikke på konkurransebildet til høyre. Lykke til alle sammen!

Her er premien som Hege Rekvin stakk av med på konkurransens niende dag:

Dagens konkurranse Martin Olczak

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: