Vinner dag 8 – Divergent-pakke

Random SchibstedVinnere av Jubileumskonkurransens åttende dag ble Lisbeth Balchen. Gratulerer! Det kom inn 56 svar, og 45 av dem var riktige. Spørsmålet var hvilken skuespiller som har hovedrollen som Tris i Divergentfilemene, og svaret var Shailene Woodley. Vinneren blir kontaktet, og får tilsendt bok nummer to i serien + DVD av første film + to Norgesbilletter til Insurgent på kino ved å kontakte premiesponsoren Schibsted Forlag. Dette var åttende premiekonkurranse denne måneden, og en ny konkurranse ligger klar til dere med svarfrist tirsdag kveld. Vinneren får en fantastisk krimbok av Martin Olczak som kom ut ifjor. Akademimordene. En skjult liten krimperle.  Premien er sponset av Juritzen Forlag. Klikk dere inn i menyen øverst, eller ved å klikke på konkurransebildet til høyre. Lykke til alle sammen!

Her er premien som Lisbeth Balchen stakk av med på konkurransens åttende dag:

Dagens konkurranse Veronica Roth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: