Vinner dag 7 – «En usynlig»

Random dag 7 PantagruelVinnere av Jubileumskonkurransens syvende dag ble Sissel Sandven og Tomas Bjerke. Gratulerer! Det kom inn 46 svar, og 39 av dem var riktige. Spørsmålet var hvilket yrke Pontus Ljunghill hadde, og svaret var at han er utdannet kriminolog, men jobber som journalist. Vinneren blir kontaktet, og får tilsendt boka ved å kontakte premiesponsoren Pantagruel Forlag. Dette var syvende premiekonkurranse denne måneden, og en ny konkurranse ligger klar til dere med svarfrist tirsdag kveld. Vinneren får en fantastisk Divergent-pakke med Bok1 i serien som DVD, Bok 2 som filmpocket + 2 stk. Norgesbilletter til filmatiseringen av andre bok, Insurgent på kino. Premien er sponset av Schibsted Forlag. Klikk dere inn i menyen øverst, eller ved å klikke på konkurransebildet til høyre. Lykke til alle sammen!

Her er premien som Sissel Sandven og Tomas Bjerke stakk av med på konkurransens syvende dag:

Dagens konkurranse Pontus Ljunghill

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: