Vinner dag 6 – Gillian Flynn-pakke

Random dag 6 FontVinner av Jubileumskonkurransens sjette dag ble Charlotte Klepsvik. Gratulerer! Det kom inn 44 svar, og 29 av dem var riktige. Spørsmålet var hvilken av Gillian Flynn sine romaner som var hennes første, og svaret var Åpne Sår (Sharp Objects). Vinneren blir kontaktet, og får tilsendt boka ved å kontakte premiesponsoren Font Forlag. Dette var sjette premiekonkurranse denne måneden, og en ny konkurranse ligger klar til dere med svarfrist søndag kveld. Vinneren får den beste krimboka jeg har lest de siste årene, Pontus Ljunghills «En usynlig». Premien er sponset av Pantagruel Forlag. Klikk dere inn i menyen øverst, eller ved å klikke på konkurransebildet til høyre. Lykke til alle sammen!

Her er premien som Charlotte Klepsvik stakk av med på konkurransens femte dag:

Dagens konkurranse Gillian Flynn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: