Vinner dag 5 – «En norsk spion»

Random dag 5 AschehougVinner av Jubileumskonkurransens femte dag ble Iselin Skagen. Gratulerer! Det kom inn 36 svar, og 31 av dem var riktige. Spørsmålet var hvem som var far til forfatteren Aslak Nore, og svaret var selvsagt Kjartan Fløgstad. Vinneren er kontaktet, og får tilsendt boka ved å kontakte premiesponsoren Aschehoug Forlag. Dette var femte premiekonkurranse denne måneden, og en ny konkurranse ligger klar til dere med svarfrist tirsdag kveld. Vinneren får en pocketpakke på alle de tre bøkene til thrillermesteren Gillian Flynn. Premien er sponset av Font Forlag. Klikk dere inn i menyen øverst, eller ved å klikke på konkurransebildet til høyre. Lykke til alle sammen!

Her er premien som Iselin Skagen stakk av med i konkurransens fjerde dag:

Dagens konkurranse Aslak Nore

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: