Vinner dag 4 – «Sannheten om Harry Quebert-saken»

Random dag 4 PaxVinner av Jubileumskonkurransens fjerde dag ble Camilla Aasheim. Gratulerer! Det kom inn 31 svar, og 23 av dem var riktige. Spørsmålet var hvilket land forfatteren Jöel Dicker kom fra, og svaret var selvsagt Sveits. Vinneren er kontaktet, og får tilsendt boka ved å kontakte premiesponsoren Pax Forlag. Dette var fjerde premiekonkurranse av mange denne måneden, og en ny konkurranse ligger klar til dere med svarfrist tirsdag kveld. Vinneren får en innbundet versjon av Aslak Nores fantastiske spionthriller «En norsk spion» fra 2012. Premien er sponset av Aschehoug Forlag. Klikk dere inn i menyen øverst, eller ved å klikke på konkurransebildet til høyre. Lykke til alle sammen!

Her er premien som Camilla Aasheim stakk av med i konkurransens fjerde dag:

Dagens konkurranse Jöel Dicker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: