Enda et lite jubileum å feire

FaceDet er gode dager for meg og bloggen min. Masse positiv oppmerksomhet og høy deltakelse i jubileumskonkurransene etter at jeg denne måneden passerte 100.000 besøkende på bloggen. I dag ble en ny milepæl nådd. Bloggens facebookside passerte 400 følgere. Knallgøy! Tusen hjertelig takk til alle dere som følger meg, og som finner interesse i det jeg skriver. Å nå igjennom til dere når det er så mange stemmer der ute som roper på oppmerksomhet tar jeg som et kompliment, og det gir meg masse ny energi til å stå på videre. Etter en helt fantastisk helg på Krimfestivalen i Oslo forstår jeg at det er langt flere som følger med der ute enn det jeg hadde trodd. Det var moro å treffe alle jeg rakk å få slått av en prat med i helga. Håper vi møtes igjen ved neste korsvei. Til alle dere 400 som abonnerer på nyheter via min krimblogg sine facebooksider. Nok en gang … Tusen takk alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: