Random dag 1 CappelenVinner av Jubileumskonkurransens første dag ble Ole Nino Lien. Gratulerer! Det kom inn over 40 svar, og 28 av dem var riktige. Spørsmålet var hvilken by Kripos etterforsker Edvard Matre var født og oppvokst i, og svaret var selvsagt Bergen. Vinneren er kontaktet, og får tilsendt bokpakken med alle de tre bøkene i serien ved å kontakte premiesponsoren Cappelen Damm. Dette var bare første premiekonkurranse av mange denne måneden, og en ny konkurranse ligger klar til dere med svarfrist tirsdag kveld. Der kan dere vinne Gard Sveens fantastiske prisvinnende debutroman, Den siste pilegrimen. Klikk dere inn i menyen øverst, eller ved å klikke på konkurransebildet til høyre. Lykke til alle sammen, og nok en gang gratulerer til Ole Nino!

Her er premien som første vinner stakk av med i konkurransen:

Edvard Matre serien