En måneds heidundrende feiring

Side 1100.000 sidevisninger siden starten i oktober 2012. For meg som er en smal nisjeblogger er det et svimlende tall, og jeg er ydmyk med tanke på hvor mange som finner interesse i det jeg skriver om krim og thrillerlitteratur. Tusen takk til dere alle sammen. I den forbindelse bestemte jeg meg i forrige uke å feire begivenheten en hel måned i strekk. Jeg spurte forlagene om å få mine favorittbøker som premier til diverse konkurranser gjennom mars måned, og fikk ikke mindre enn 14 norske forlag med på laget. Fantastisk! Bli med du også, og vinn de beste bøkene jeg har lest de siste to årene ved å svare på enkle spørsmål.

I et bilde til høyre i bloggen, og i menyen øverst vil dere hele veien enkelt komme fram til den konkurransen som gjelder for øyeblikket. Den første har vært på nett siden torsdag, og svarfristen går ut ved midnatt i dag 1.mars. I morgen tidlig publiseres vinneren, og en ny konkurranse blir lagt ut. Slik fortsetter det altså helt frem til 1.april, og det er ingen aprilsnarr 🙂 I billedcollagen under her kan du se noen av bøkene som blir lagt ut som premie en eller annen gang i løpet av måneden. Som dere ser, så er det top notch fra start til mål.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Det blir i alt 15 muligheter til å stikke av med en premie, og på noen av konkurransene er det til og med flere vinnere. Bøkene jeg har valgt ut som premier er alle bøker som har gjort et helt spesielt inntrykk på meg. Enten ved å være ekstremt gode, spesielle, eller spennende. Noen av dere savner kanskje de aller største navnene. Hvorfor finner vi ikke «Sønnen» av Jo Nesbø og «Den 13.disippel» av Tom Egeland for eksempel? Vel, svaret er enkelt. Jeg har valgt ut bøker som jeg tror ikke «alle» har lest før, men som absolutt alle bør lese. Vinnerne kan med andre ord glede seg.
Dagens konkurranse Gard SveenAndre del av konkurransen er i gang, og vil vare til tirsdag kveld ved midnatt. Du kan vinne Gard Sveens prisvinnende debutroman «Den siste pilegrimen». En bok han har vunnet både Rivertonprisen, Glassnøkkelen og Maurits Hansens debutantpris for. Av de beste krimromaner jeg noen gang har lest, faktisk. Oppfølgeren kommer til høsten. Premien er sponset av Vigmostad & Bjørke. Gard Sveen er også å treffe på krimfestivalen i Oslo i helga. Ta gjerne turen dit, det skal jeg

Jeg håper dere som er mine lesere får stor glede av alle konkurransene, og jeg har en drøm om at mine favoritter med dette får litt ekstra oppmerksomhet, og når ut til enda flere lesere. Tusen hjertelig takk til alle forlagene som har stilt opp med premier. Hver og en av dem svært gode og helt nødvendige samarbeidspartnere for en som driver en uavhengig krimblogg. Håper vi møtes på Krimfestivalen i Oslo til helga.

Klikk deg inn her for å komme til konkurransesiden, og husk å svare før midnatt tirsdag for å bli med i trekningen av pakken med de tre bøkene.

Én tanke om “En måneds heidundrende feiring”

  1. Gratulerer med dagen, og lykke til med jubileumsmåneden din! Det skal bli kjekt å følge med på konkurransene 🙂 Denne første står jeg over siden jeg har og har lest alle tre bøkene i denne serien til Hr. og Fru Tvedt

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: