200 følgere på Facebook

PremieI dag passerer bloggen min sin Facebookside 200 følgere, og i den forbindelse så vil jeg gjerne premiere en av de som starter å følge siden i dag. Jeg vil trekke ut en vinner som får de to bøkene på bildet, i tillegg til et par bøker som jeg har fått dobbelt opp med leseeksemplarer på.

Bøkene er altså den helt ferske krimboka «Den tredje stemmen» av Cilla & Rolf Börjlind + pocketutgaven av min fantastiske kones enda mer fantastiske bok «Stryk meg over håret«. Samlet bokverdi 500,-. Del facebooksiden med dine venner, så kan det hende de får seg en hyggelig overraskelse i posten.

Geir

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: