Tusen takk for oppmerksomheten!

bursdagVi bokelskere har en rimelig enkel jobb når vi skriver ønskelister til bursdagene våre. Det handler for det meste om Bøker og Børst. I den anledning vil jeg få takke alle dem som har bidratt til at dagen min er blitt en bra dag så langt. Jeg tror forlagsbransjen må ha fanget opp den store dagen, for jeg har fått mange herlige gavepakker fra både Gyldendal, Aschehoug, Schibsted, Press, Font og Juritzen.

I tillegg til dette så har min fantastiske forfatterkone gitt meg (oss) en helg i Tvedestrand på Bokhotellet under Hans Ola Lahlums krimfestival til helga. Herlig! Jeg gleder meg skikkelig til å nyte en helg i blodig kompaniskap med blant andre Lahlum, Egeland, Tvedt, Teige og Remen. Det skal bli festlig!

Fikk denne i bursdagspresang fra en elev i dag. Sjarmerende :)
Fikk denne i bursdagspresang fra en elev i dag. Sjarmerende 🙂

Festlig er det også når kollegaer og elever er på pletten og kommer med gratulasjoner. Fantastiske Jolanta stilte sågar med kake i dag tidlig, og en elev (som skal få lov til å være anonym) dukket opp med gave på morgenkvisten. Hva var det inni, sier du? En bok! En krimbok! «Glassdemonen» av Helen Grant. Noen elever kjenner meg visst bedre enn jeg tror. Så spør du deg kanskje om jeg er av dem som lar meg sjarmere, påvirke og bestikke. Svaret er enkelt … JA! Tusen takk.

Her er bøkene som har funnet veien hjem til meg så langt. (Juritzens bokpakke venter i posten, så den får vi ta et eget innlegg om senere.)

Schibsted sendte meg Frode Granhus sin andre bok «Stormen» til min store glede. Jeg har allerede «Malstrømmen» på iBooks, og jeg har bestilt et leseeksemplar av Granhus sin tredje roman «Djevelanger«, så dette var midt i blinken! Fra Aschehoug kom det pakke i går. «Alfabethuset» av Jussi Adler-Olsen og «Jeg er ikke redd for mørket» av Karin Nyborg. En ukjent spennende tittel, og så Adler-Olsens selveste debutroman. Fiiiin pakke!

Gyldendal har masse spennende bøker denne våren. Og to av dem fant veien ned i postkassen min på lørdag. «Den tredje stemmen» av ekteparet Börjlind og «Den barmhjertige terroristen» av Jan Ove Ekeberg. Gleder meg skikkelig til å lese begge to, kjenner jeg. Det samme må så absolutt sies om boken som kom fra Press også. Leif Engers bok «Så ung, så kjekk så modig«. Den står høyt på leselisten i vår.

Så slik går no dagan for en bokblogger. Stadig nye spennende venner som kommer inn i stua. I kveld har jeg tenkt å flate ut i godstolen i selskap med Tom Egeland og Frode Eie Larsen. Bedre bursdag enn det blir det ikke 🙂

2 kommentarer om “Tusen takk for oppmerksomheten!”

  1. Gratulerer med dagen! Og så sees vi i Tvedestrand, på Lahlums krimfestival. Jeg har et par foredrag og en historie om urmakeren å forfatte på sene kveldstimer først….. Hils din vakre Agnes!!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: