En tusenlapp til ROS

For noen dager siden passerte jeg 34 leste bøker i 2013, og med det også 1000 kroner til ROS i «Les for en god sak 2013»

Jeg donerer 30 kroner for hver bok jeg leser til denne organisasjonen. De driver informasjonsvirksomhet og hjelp til mennesker med spiseforstyrrelser i Norge, eller til deres pårørende.

En tusenlapp er ikke mye i så måte, men jeg er en av disse litt naive som faktisk tror at mange bekker små gir en stor å …

Klarer jeg lesemålet mitt på Goodreads på 50 bøker i år, så blir det enda noen flere kroner å betale ut den 31.desember. Det gjør jeg med glede! Som bokblogger og bokkonsulent så mottar jeg de fleste bøker jeg leser gratis, og da skulle det bare mangle om jeg ikke skulle betale litt for lesestoffet jeg også. 30 kroner er ikke mye for en bok.

Dersom du vil gjøre noe lignende, og ta utfordringen, så er det bare å hive seg på. Det er ikke for sent! Finn en organisasjon du har et godt øye til, og bestem deg for en sum pr. bok du leser i år. Summen betales inn til organisasjonen den 31. Desember. Husk at slike bidrag er fradragsberettigede på neste års selvangivelse.

God sommer folkens, og god sommerlesing … (Jeg går ut fra at dere allerede vet at årets sommerbok er Stryk meg over håret, og at den nå er ute i pocket, så det gidder jeg ikke nevne i dette innlegget) 😉

20130713-223427.jpg

Én tanke om “En tusenlapp til ROS”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: