Et sted starter minnene

Et sted starter minneneDiktsamlingen Et sted starter minnene tar leseren med inn i et tankefullt og undrende univers. Stine Johanne Dåbakk skildrer erfaringer i enkle ord og behersker den presise tilnærmingen som ligger i poesien. Et sted starter minnene er en samling som gjør dypt inntrykk og beveger seg fra det alvorlige til det humoristiske og utfordrende.

Slik beskriver forlaget Stine Johanne Dåbakks diktsamling «Et sted starter minnene» som kom ut på Margbok Forlag ifjor høst. En nydelig samling av poesiperler som griper meg som leser, og en lyrisk stemme som dere bør legge merke til. Dagens smakebiter kommer fra hennes diktsamling, og jeg håper dere lar dere begeistre. Bodøjenta som også er en talentfull maler er bare 25 år gammel, men har utvilsomt ordet i sin makt.

Jeg gikk langs veien

Hvert strå

fortalte meg

om denne sommerdagen

.

Lyset lekte med

Bladene

og minner

silte gjennom

.

Jeg kunne se meg selv

stå med solen mellom

fingrene

Stine Johanne Dåbakk
Stine Johanne Dåbakk

Det er noe vart, ømt og fint over Stine Johannes dikt. Noe som griper meg og gir meg varme. Det er ofte det som avgjør hvorvidt jeg blir glad i en lyriker eller ikke. Diktene skal berøre en nerve i meg. Gi meg noe. Derfor er det ekstra fint å få lov til å presentere denne stemmen for dere i dag. Hun har dette unike ved seg. Dette skjøre som får deg til å FØLE mer enn du leser …

Vil dere lese mer om og av Stine Johanne Dåbakk så vil jeg anbefale bloggen hennes på det sterkeste. Det er noen prosatekster der som tok pusten fra meg. Vanvittig fine tekster.

Til sist vil jeg jo bare få ønske dere alle en god søndag, og husk for all del å svare på konkurransen min før klokken 18.00 i dag. Fire knallgode bøker ligger på vent til vinnerne.

8 kommentarer om “Et sted starter minnene”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: