Vårens vakreste eventyr…

Jeg vil skrive under på dette innlegget. POSITIV vurdering folkens … Ikke alle som skjønner hvor viktig det faktisk er.

Agnes Lovise Matre

imageI morgen får jeg endelig lov å begynne med vurdering av 130 håpefulle 10.klassinger sine norskeksamener. Ikke alle skal bli forfattere eller journalister. Det er så gøy når jeg iblant møter en tekst som berører. Da sprudler jeg som vårbekken av glede. Dere norsklærere som ser små spirer av skrivetalent. Gjødsle dem for oss som liker å lese. Ikke rett små skrivefeil , men gi dem tro på at de kan skrive bra. Påpek spede begynnelser til bruk av litterære virkemidler, gode beskrivelser og originale innfallsvinkler. Fortell dem at de kan, og at de bør fortsette å skrive. La gode skrivere få publisere tekstene sine på skolens hjemmeside, eller ta kontakt med en avis. Vann dem og stell dem, slik at de om noen år får invitasjon til Litteraturfestivalen på Lillehammer. Slik som jeg har fått fordi jeg våget å debutere som forfatter. Mine norsklærere så en spire en gang…

Vis opprinnelig innlegg 73 ord igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: