Bokpakken er trukket

bildeDa har jeg og den interaktive trekkemaskinen på random.org foretatt en trekking blant de 17 som kastet seg med i konkurransen, og vinneren ble nr.12. Bak det nummeret skjuler Berit i «Bøker & Bokhyller» seg. Gratulerer! Du vil få tilsendt de to bøkene som du ser bilde av her. De går i posten til deg i morgen.

Forutsetningen for å delta i konkurransen var at dere skulle komme med tips til forbedringer, og jeg må si jeg har fått mange gode tips av dere der ute. (Hvorfor har jeg ikke gjort dette før …?) Noen gikk på layout, og de har jeg seriøst tenkt å følge opp. Er ikke helt fornøyd med den selv. Litt mer om meg selv, og hvem jeg er også. En liste over siste bokomtaler som widget er også en mulig ting. Dessuten har jeg fått mange gode tips på hvordan jeg bør skrive, og hva jeg bør gjøre for å tiltrekke meg flere lesere. Tusen takk skal dere ha alle sammen.

I tillegg vil jeg takke for alle de fantastiske komplimentene til min blogg. Det ga meg nytt mot, og til alle dere som gjerne ville at jeg skulle relansere tematipset … Det kommer! Må bare få unna April og Mai. Beinhard tid med 10.klassinger. Vanvittig mye vurderingsarbeid, og i tillegg så er jeg altså skriftlig sensor i norsk (puh!) Det er altså grunnen til at jeg har vært litt mer usynlig i det siste, og også leser litt mindre på fritida.

Ha en fin helg der ute alle sammen, og nok en gang takk for alle oppmuntrende ord og gode råd.

4 kommentarer om “Bokpakken er trukket”

  1. Gratulerer Berit! Lykke til med våren, tror alle lærere i ungdomsskolen kan kjenne seg igjen i stresset nå før sommeren. Ser du har tatt noen av tipsene til etterretning allerede 🙂

    Liker

  2. Næmmen-sjå der du!!!
    Jeg har vært på fjellet denne helga (ski, snø og full vinter…), og ikke fått med meg denne særdeles gode nyheten før nå! Skikkelig morsomt- gleder meg til å undersøke disse for meg ukjente bøkene ;o)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: