Feirer med ny bokpakke

6month-birthdayI disse dager er det seks måneder siden jeg startet å blogge om bøker her inne. Det må jo feires, og som vanlig så er det dere som vinner på slike feiringer. Jeg har noen bøker i bokhylla som jeg har dobbelt opp av, og enda et par som er så langt unna min komfortsone at jeg vet at de aldri vil bli lest. De vil jeg gi vekk i en liten giveaway. Les nederst i innlegget for å finne mer info.

Et halvt år som bokblogger har gitt meg langt flere opplevelser og høydepunkter enn jeg hadde trodd da jeg startet. Dette er en tidkrevende, men samtidig både givende og spennende hobby. Jeg har laget meg en liten liste over mine 5 høydepunkt så langt. Mine favorittøyeblikk, om du vil. De kan gi deg som undrer på om du vil begynne å blogge om bøker en liten pekepinn på hva du har i vente:

1. Å bli invitert av Pantagruel Forlag til Oslo for å få intervjue forfatteren Pontus Ljunghill må være den artigste og mest spennende opplevelsen så langt. Portrettintervjuet jeg skrev i ettertid ble utrolig godt mottatt av både forlag og lesere, og det gjorde meg stolt. Fantastiske dager i Oslo.

2. Å bli sitert på en bok (også kalt blurb) var noe jeg aldri hadde tenkt over at kunne hende. Stor var derfor gleden og overraskelsen da jeg åpnet pocketutgaven av «En norsk spion» av Aslak Nore. Plutselig fant jeg meg sjæl mellom to permer. Knallgøy. I ettertid har jeg også blitt sitert i den kommende 1.utgaven av «Mysteriet» av Vidar H. Andersen, og i pocketutgaven av «Rene Hender» til Ulrik Høisæther. Slikt tar jeg som en fjær i hatten.

3. Den utrolig fine kontakten jeg har fått med forlagenes representanter. Proffe folk som har en serviceinnstilling som jeg setter stor pris på. Ett eksempel er hvor sporty de stilte opp da jeg skulle feire mine 10.000 første besøkende på bloggen. Hele sju forlag stilte opp med gratisbøker i premie fra øverste hylle. Denne kontakten og de gode tilbakemeldingene fra dem er faktisk noe av det som driver meg videre.

4. Å bli kjent med nye norske forfattere som jeg aldri hadde hørt om før, men som har imponert meg med sine verk. Dette er forfattere som vaker litt under skorpa av de største hyllevelterne. Roar Sørensens «Smertens Aveny«, Vidar H. Andersens «Mysteriet«, Ken Hansens «Kryp – I stormens stillhet» og Marit Persheims «Lydløs Trompetisme» er alle eksempler på slike nye bekjentskaper

5. Mitt møte med andre bokbloggere. Seriøse, flinke folk som engasjerer seg for bøker og litteratur. Hver dag er blitt spennende. Å lese hva dere skriver og hvordan dere vurderer ulike bøker er kjempemorsomt og inspirerende. I tillegg er dere svært flinke til å både kommentere og oppmuntre meg på mine innlegg. Har fått en forkjærlighet for bloggene «Beathes Bokhylle«, «Kulturkroken«, «E-bokhylla mi» og «Artemisias Verden«. Er innom disse hver dag og leser.

Det å skrive om bøker betyr også at en skriver bokomtaler eller anmeldelser. Som en siste liste gir jeg dere de ti mest leste bokomtalene på min blogg siden starten:

1. Smertens Aveny av Roar Sørensen

2. Lydløs Trompetisme av Marit Persheim

3. En usynlig av Pontus Ljunghill

4. Mysteriet av Vidar H. Andersen

5. Julenissen og ønskene som forsvant av Mette F.Johnsen

6. En norsk spion av Aslak Nore

7. Kryp – I stormens stillhet av Ken Hansen

8. Blodtåke av Thomas Enger

9. Mørke Rom av Gillian Flynn

10. Ned til elva av Leif Enger og Hundreåringen som krøp ut av vinduet og forsvant av Jonas Jonasson

Vel … Da var det tid for konkurransen. I merknadsfeltet i skjemaet under skriver du ett tips (eller flere) på hva jeg kan eller bør bli bedre på i min blogg. Dette kan ha med temaer/emner jeg ikke belyser nok, språk og uttrykk, layout og widgets, kommentarer m.m.

Gir du meg et tips så gir jeg deg ett lodd. (Ingen flere lodd for flere tips dessverre) Trekkingen blir foretatt på Fredag kl. 16.00. Fyll ut hele skjemaet. Det blir ikke synlig for noen andre enn meg.

Lykke til! Håper jeg får treffe dere på bokbloggtreffet i Oslo til høsten.

6 kommentarer om “Feirer med ny bokpakke”

 1. Gratulerer med seksmåndersjubileet 🙂
  Og tusen takk for at du nevner meg, kjekt at du liker bloggen min – den er min vei tilbake til å kunne skrive slik jeg gjorde før, så det betyr mye at andre setter pris på det jeg gjør! Håper at jeg en dag kan skrive like fritt og godt som jeg en gang gjorde, skriving er jo så godt!
  Ønsker deg en glad dag!
  Pia

  Liker

 2. Gratulerer med jubileet! Så må jeg få si at det er veldig koselig å bli nevnt:) Nå har jeg vært innom å lest omtalene dine og det var et par stykker jeg ikke hadde fått med meg, så takk for link. Ha en fin dag!

  Liker

 3. Gratulerer med jubileum.:) Og takk for linking til min blogg. Det er veldig hyggelig av deg. Tenker på noe å svare deg i konkurransne, men synes ikke det er så lett, da bloggen din er så bra… Men jeg vil jo delta da..) Ha en fin dag!

  Liker

 4. Det var jammen et meget vanskelig spørsmål! Jeg liker virkelig godt bloggen din, og ikke minst den fantastiske måten du skriever på. Jeg savner onsdagstemaet så jeg håper du kommer tilbake med det når arbeidsmengden blir mindre! Jeg tenker og ttenker, og skal prøve å legge igjen et tips når jeg har tenkt ferdig 🙂

  Liker

 5. Jeg liker bloggen din, du skriver godt og jeg elsker jo å lese (om) bøker. What’s not to like?
  Innholdet er supert, men jeg hvis jeg skal komme med et tips, synes jeg layouten kunne vært freshere. Men jeg er fast leser uansett. 😉

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: