Bokbloggen i 100!

100Dette er det hundrede innlegget på min bokblogg siden oppstarten i oktober 2012. Da er det tid for en liten oppsummering, og her har jeg en liten oversikt over de fem mest besøkte innleggene siden starten. Har du ikke lest dem allerede? Vel, da er det bare å hente fram lesebrillene.

Nr.1 – Rå og usminket smerte

Personlig synes jeg det er litt stas at det er en bokomtale som ligger øverst på lista. Jeg brukte mye tid og krefter på å promotere Roar Sørensens «Smertens Aveny» , og folk har tydeligvis likt omtalen. Jeg gir ham merkelappen «Moderne naturalisme», og ser at mange har hengt seg på i denne beskrivelsen av en av de beste bøkene jeg har lest så langt i år.

Nr.2 – Pokerfjes og Rene hender

Mitt første innlegg på Bokelskerinnens tema «Framtidige favoritter». Jeg ble overtalt av Ulrikke på Tiden forlag om å lese disse to bøkene, og angret ikke ett sekund. Dette er forhåndsomtalen av de to bøkene. Bokomtalen for Pokerfjes finner du her, og Rene Hender her. Anbefales!

Nr.3 – All faenskap samlet i en trompet

Dette er bokomtalen av Marit Persheims debutroman «Lydløs Trompetisme». Tittelen på bokomtalen kan virke litt kritisk, men det kan jeg love deg at den ikke er. Omtalen er en av dem jeg har fått flest og best tilbakemeldinger på. Lett humoristisk stil, akkurat som boken …

Nr.4 – Smakebit på en fredag – Stryk meg over håret

Jeg tjuvstartet en søndagssmakebit hos Flukten fra Virkeligheten, og skrev denne i forkant av lanseringen av min kones roman «Stryk meg over håret». Omtalen inneholder en hel rekke utdrag fra romanen, og forlaget fikk en strøm av henvendelser etter at innlegget var publisert. Noe av det som står er jo litt foreldet, men smakebitene står seg like godt 🙂

Nr.5 – Forlagsindustrien på godt og vondt

SVÆRT fornøyd med at dette innlegget ble så mye lest. Det er kanskje det innlegget jeg er mest fornøyd med siden starten. Det er et oppgjør med kritikerne av forlagsindustrien. Hylekoret. Det er mine meninger om og rundt hvordan det er å gi ut bøker i norge. Hva som er bra, og hva som er kritikkverdig. Innlegget skapte engasjement og debatt, og det er noe jeg setter stor pris på.

6 kommentarer om “Bokbloggen i 100!”

 1. Gratulerer med 100 flotte innlegg – kjekt å følge deg! Omtalen av smertens aveny var et av mine favorittinnlegg, så det var jo morsomt at det har flest treff 🙂
  Ha en glad dag, og les og skriv til krampa tar deg 😀
  Pia

  Liker

 2. «Jøss, 100 innlegg alt», tenkte eg, – og måtte sjekka min eigen blogg som hadde oppstart i slutten av september. 152 innlegg fann eg der..

  Vel – bokblogginga er i alle fall blitt ein kjær hobby, og dessutan er eg blitt «kjend med» mange hyggelege og trivelege medbokbloggarar!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: