Mitt tematips #9 : En god påskekrim!

mitt tematipsVelkommen til niende uke av onsdagsutfordringen  «Mitt tematips». Jeg utfordrer deg til å laste opp en gammel (eller lage en ny) bokomtale der du forteller om den boken du synes passer best til ukens tema.

Det eneste kravet til å være med på utfordringen er at du holder deg til det valgte temaet, at du poster en kort melding på egen blogg om at du er med på utfordringen, og at du linker opp til denne siden ved hjelp av et klikkbart bilde av utfordringens banner.

Baktanken er å få fram i lyset gamle (men gode) bokomtaler som folk kanskje har gått glipp av, og som samtidig gir oss gode lesetips. Denne ukens tematips erselvsagt: EN GOD PÅSKEKRIM!

Mitt tips denne uka er selvsagt meg selv ;)
Mitt tips denne uka er selvsagt meg selv 😉

Svært mange kaster seg med på utfordringene jeg gir, og forrige onsdag hadde vi nok en gang ekstremt mye besøk på bloggen.  Jeg må si at jeg gleder meg til å lese hva dere har på lager denne gang. Kjempemoro!

Ønsker du mer blest og større trafikk så kan du jo reblogge eller kopiere den aktuelle bokomtalen i din egen blogg også. På det viset vil jo også flere lese tipset ditt.

Når du har linket opp ditt innlegg vil jeg twitre det videre til mine følgere på twitter og facebook. Håpet er at det skal kunne gi dere litt ekstra trafikk. Følg med på hashtag #tematips på Twitter.

Klikk på det blå smilefjeset, og du vil få opp en ny side hvor du kan laste opp ditt tips, og se hva andre har tipset.

Deltakere så langt:

1. Bokbloggeir

2. Artemisias Verden

3. Kulturkroken

4. Bokföring Englikt Monika

5. Åslaug

6. Tones bokmerke

7. Astrid Terese

8. Anettes Bokboble

9. Beathes Bokhylle

10. Melusines Place

11. Tines Blogg

12. My first – My last – My everything

10 kommentarer om “Mitt tematips #9 : En god påskekrim!”

  1. Selvsagt måtte det bli påskekrim som tema! Jeg bidrar med islandsk krim i dag! Vanvittig bra! Innlegg på bloggen min kommer i morgen, nå skal jeg legge meg 🙂
    God natt!
    Pia

    Liker

  2. Må jo delta jeg også, og denne gang med en kvinnelig krimforfatter fra kristiansand. Nå skal jeg kose meg med litt frokost og lese novellen din og de andre sine bidrag. Ha en god påske!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: