Mitt tematips #8 : Tipset som traff!

mitt tematipsVelkommen til åttende uke av onsdagsutfordringen  «Mitt tematips». Jeg utfordrer deg til å laste opp en gammel (eller lage en ny) bokomtale der du forteller om den boken du synes passer best til ukens tema.

Det eneste kravet til å være med på utfordringen er at du holder deg til det valgte temaet, at du poster en kort melding på egen blogg om at du er med på utfordringen, og at du linker opp til denne siden ved hjelp av et klikkbart bilde av utfordringens banner.

Boktipset som jeg takker høyere makter for at jeg fikk ...
Boktipset som jeg takker høyere makter for at jeg fikk …

Baktanken er å få fram i lyset gamle (men gode) bokomtaler som folk kanskje har gått glipp av, og som samtidig gir oss gode lesetips. Denne ukens tematips er altså: TIPSET SOM TRAFF! En bok som du ble tipset om å lese fra noen andre, og som viste seg å være fantastisk.

Svært mange kaster seg med på utfordringene jeg gir, og forrige onsdag hadde jeg «all time high» for fjerde uke på rad i besøk på bloggen.  Jeg må si at jeg gleder meg til å lese hva dere har på lager denne gang. Kjempemoro!

Ønsker du mer blest og større trafikk så kan du jo reblogge eller kopiere den aktuelle bokomtalen i din egen blogg også. På det viset vil jo også flere lese tipset ditt.

Når du har linket opp ditt innlegg vil jeg twitre det videre til mine følgere på twitter og facebook. Håpet er at det skal kunne gi dere litt ekstra trafikk. Følg med på hashtag #tematips på Twitter.

Klikk på det blå smilefjeset, og du vil få opp en ny side hvor du kan laste opp ditt tips, og se hva andre har tipset.


Deltakere så langt:

1. Bokbloggeir

2. Artemisias Verden

3. Kulturkroken

4. Med bok og palett

5. Bokföring enligt Monika

6. Beathes Bokhylle

7. Tines blogg

8. Tones Bokmerke

9. Anettes Bokboble

10. Bokvrimmel

11. Støvkorn

12. Betraktninger

13. Berit sin bokblogg

8 kommentarer om “Mitt tematips #8 : Tipset som traff!”

 1. Jussi Adler-Olsen må jeg snart får lest! Har noen av bøkene hans i hylla, og de roper …!
  Tusen takk for bok i posten i dag! Hehe, måtte le litt av min sønn, 5 år, som åpnet pakken for meg.
  «Fy, så kjedelige bok, mor! Eg trodde det va någe kjekt eg!»
  «Eg har vunne bok hos ein så hette Geir, han så har bloggen bokbloggeir.»
  «Det e Geir Tangen han hette, ikkje bare sei Geir,då!»

  Ønsker deg en glad dag, Geir!
  Pia

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: