Her er de sju vinnerne fra årets påskehare


easter-bunnyDa er trekningen av min 10.000 – konkurranse gjort, og vi har sju vinnere klar. Jeg vil takke alle dem som kastet seg på konkurransen, og som tok seg bryet med å lete opp svarene. Jeg kan love dere fantastisk påskelektyre som går i posten på mandag. Gratulerer til de heldige vinnerne.

.
Under her ser du en liten rullerende fotomontasje av de sju bøkene en kunne vinne i konkurransen. De er sponset av sju fantastiske samarbeidspartnere. Maren på Samlaget, Henrik på Aschehoug, Silje på Bazar, Ida på Pantagruel , Hilde på forlaget Press, Norunn på Commentum, og Lene på Font.

Denne bildekrusellen krever javaskript.


Hver bok har også en omtale liggende i tittelen som en link.

1. Premie: En Usynlig av Pontus Ljunghill. Sponset av Pantagruel Forlag.

Spørsmål: Hvem er det som til stadighet tar seg en røyk i mine litt annerledes månedsoppsummeringer?

Svar: Det er naboen. Han kommer til å røyke jevnt og trutt helt til 2014 dersom han ikke kreperer av lungekreft eller KOLS før den tid.

Vinner: JOHN MAGNE VÅGA

.
2. Premie: Katakombens hemmelighet av Tom Egeland. Sponset av Aschehoug

Spørsmål: Hvilken forfatter har jeg publisert hele fire bokomtaler av i løpet av høsten/vinteren?

Svar: Selvsagt er det vår danske venn Jussi adler Olsen. Noen finner Jesus, andre Jussi …

Vinner: LENE JANSEN

.

3. Premie: Smertens Aveny av Roar Sørensen. Sponset av Commentum

Spørsmål: Hvilken litteraturhistorisk epoke er det jeg sammenligner Roar
Sørensens bok med?

Svar: Vi befinner oss i Naturalismen. Den litterære perioden der forfylla og halvt ihjelslåtte fattige kvinner poppet ut unger i hopetall som sjelden overlevde …

Vinner: PIA CHARLOTTE REIDARSDATTER HELJESEN

.

4. Premie: Før jeg sovner av SJ Watson. Sponset av Bazar forlag.

Spørsmål: Jeg er sitert på en nylig utgitt pocketutgave av en norsk bok, og skrøt uhemmet av dette i et innlegg i februar. Hvilken bok snakker vi om?

Svar: Jeg er sitert på innsiden av baksiden på pocketutgaven av «En norsk spion» og har klipt og limt det inn på CVèn min, foruten at den snart henger i glass og ramme i stua

Vinner: ÅSLAUG RISE HOLBERG

.

5. Premie: Helbrederen av Antti TuomainenFont Forlag

Spørsmål: Hvilken bok kåret jeg til fjorårets beste i min uhøytidelige kåring i januar?

Svar: «Ned til elva» av Leif Enger. Denne boka tok meg fullstendig på senga da jeg leste den, og jeg mener å huske at jeg lanserte begrepet «en språklig orgasme». Jeg lurer på om det er en seksuell legning å bli litt mo i knærne av et forførende språk, eller om vi norsklærere rett og slett bare er litt kinky…?

Vinner: BEATHE SOLBERG

.

6. Premie: Sviket av Helen DunmoreForlaget Press (nom. Booker)

Spørsmål: Hviken Jo Nesbø-bok skal jeg lese i mars?

Svar: Jeg er i gang allerede … Snømannen selvsagt. Noe som i og for seg også passer godt overens med været i Haugesund så langt i vår.

Vinner: ASTRID TERESE B.R. SKJEGGERUD

.

7. Premie: Den mørke porten av Lars MæhleSamlaget

Spørsmål: Hva er arbeidstittelen på krimromanen jeg skriver på selv om dagen?

Svar: Det er «Maestro» og tittelen viser til Kaizers låt … Sier ikke mer nå om det. Telleren til hvor langt jeg har kommet ligger som widget til høyre her på bloggen.

Vinner: MAI LENE HÆÅK

.

Håper mange av dere koste dere med konkurransen. Nok en gang takk til de fantastiske forlagene som ga fra seg sine beste titler til mine lesere!

God påske!
Geir

12 kommentarer om “Her er de sju vinnerne fra årets påskehare”

 1. WOW! Jeg vant igjen, og akkurat den boka jeg ønsket meg mest 🙂 Supert! Tusen takk Til Roar Sørensen, Commentum, Amalie Skram, lydhøre elever i litteraturhistorie timene, og sist, men ikke minst: Tusen takk til påskeharen! Både for premien og for å ha laget en super quiz! Nå blir det en kriminelt god påske 🙂
  Ønsker deg en glad dag, Geir!
  Mvh, Pia

  Liker

  1. Så bra…. Denne kunne jeg virkelig tenkt meg å beholde selv også, men Henrik på Aschehoug sendte meg Marco-Effekten samtidig, så da turte jeg ikke spørre om mer 😉

   Liker

 2. Takk for en fin premie! Så på mobilen at du hadde lagt ut vinnere, men fikk ikke åpnet mailen før jeg kom heim akkurat nå. Kjempeglad! Gleder meg til å lese boka! Artig kunkurranse foressten. Ha en fin søndag ettermiddag!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: