Stikkord

, , , , , ,

mitt tematipsVelkommen til sjuende uke av onsdagsutfordringen  «Mitt tematips».  Jeg utfordrer deg til å laste opp en gammel (eller lage en ny) bokomtale der du forteller om den boken du synes passer best til ukens tema.

Det eneste kravet til å være med på utfordringen er at du holder deg til det valgte temaet, at du poster en kort melding på egen blogg om at du er med på utfordringen, og at du linker opp til denne siden ved hjelp av et klikkbart bilde av utfordringens banner.

Temaet denne uke er amerikanske forfattere

Temaet denne uke er amerikanske forfattere

Baktanken er å få fram i lyset gamle (men gode) bokomtaler som folk kanskje har gått glipp av, og som samtidig gir oss gode lesetips. Denne ukens tematips er altså: BORN IN THE U.S.A! Svært mange kaster seg med på utfordringene jeg gir, og forrige onsdag hadde jeg nok en gang «all time high» i besøk på bloggen. Antallet bidrag var også det høyeste så langt med hele 18 bloggere. Jeg må si at jeg gleder meg til å lese hva dere har på lager denne gang. Kjempemoro!

Ønsker du mer blest og større trafikk så kan du jo reblogge eller kopiere den aktuelle bokomtalen i din egen blogg også. På det viset vil jo også flere lese tipset ditt.

Når du har linket opp ditt innlegg vil jeg twitre det videre til mine følgere på twitter og facebook. Håpet er at det skal kunne gi dere litt ekstra trafikk. Følg med på hashtag #tematips på Twitter.

Klikk på det blå smilefjeset, og du vil få opp en ny side hvor du kan laste opp ditt tips, og se hva andre har tipset.


Deltakere så langt:

1. Bokbloggeir

2. Artemisias Verden

3. Bokvrimmel

4. Tones Bokmerke

5. Beathes Bokhylle

6. Astridterese

7. Åslaug

8. Lenas Godsaker

9. Berit sin bokblogg

10. Støvkorn

11. Anettes Bokboble

12. Once upon a time

13. Rufsetufsa

14. Melusine