Mitt tematips #7 : Born in the U.S.A

mitt tematipsVelkommen til sjuende uke av onsdagsutfordringen  «Mitt tematips».  Jeg utfordrer deg til å laste opp en gammel (eller lage en ny) bokomtale der du forteller om den boken du synes passer best til ukens tema.

Det eneste kravet til å være med på utfordringen er at du holder deg til det valgte temaet, at du poster en kort melding på egen blogg om at du er med på utfordringen, og at du linker opp til denne siden ved hjelp av et klikkbart bilde av utfordringens banner.

Temaet denne uke er amerikanske forfattere
Temaet denne uke er amerikanske forfattere

Baktanken er å få fram i lyset gamle (men gode) bokomtaler som folk kanskje har gått glipp av, og som samtidig gir oss gode lesetips. Denne ukens tematips er altså: BORN IN THE U.S.A! Svært mange kaster seg med på utfordringene jeg gir, og forrige onsdag hadde jeg nok en gang «all time high» i besøk på bloggen. Antallet bidrag var også det høyeste så langt med hele 18 bloggere. Jeg må si at jeg gleder meg til å lese hva dere har på lager denne gang. Kjempemoro!

Ønsker du mer blest og større trafikk så kan du jo reblogge eller kopiere den aktuelle bokomtalen i din egen blogg også. På det viset vil jo også flere lese tipset ditt.

Når du har linket opp ditt innlegg vil jeg twitre det videre til mine følgere på twitter og facebook. Håpet er at det skal kunne gi dere litt ekstra trafikk. Følg med på hashtag #tematips på Twitter.

Klikk på det blå smilefjeset, og du vil få opp en ny side hvor du kan laste opp ditt tips, og se hva andre har tipset.


Deltakere så langt:

1. Bokbloggeir

2. Artemisias Verden

3. Bokvrimmel

4. Tones Bokmerke

5. Beathes Bokhylle

6. Astridterese

7. Åslaug

8. Lenas Godsaker

9. Berit sin bokblogg

10. Støvkorn

11. Anettes Bokboble

12. Once upon a time

13. Rufsetufsa

14. Melusine

21 kommentarer om “Mitt tematips #7 : Born in the U.S.A”

  1. Ja nå mangler vi bare noen som putter inn «Åpne sår», så har vi en Flynn-trippel i tematipset. Kan jo tyde på at det er gode bøker da, når de går igjen hos mange. Min kone har «stjålet» Flink Pike, så jeg må finne meg i å vente til påske med den 😉

   Liker

 1. Åpne sår har jeg lest og den kom bare sånn midt på treet hos meg derfor falt valget på en annen bok og forfatter. men det var morsomt dette, men det betyr jo bare at hun er i vinden om dagene , den godeste Gillian Flynn. Mørke rom skal jeg lese så snart den dumper ned i postkassen med en hilsen fra Lene.

  Liker

 2. Jeg leser Åne sår akkurat nå, så det ble riktig en samling av samme bok 🙂 Men selv har jeg valgt noe helt annet i dag. Jeg fokuserte på forfatteren men linken går til innlegget om bøkene hans.

  Liker

  1. Og som vanlig fra din side så ble det et helt strålende bidrag. Tusen takk skal du ha, og kos deg med «Åpne sår» … Nei, huff. Det hørtes jo helt pling ut he-he 🙂

   Liker

 3. Ja, utfordringene står i kø på bloggen din! Ikke lett å velge noe fra USA, da det yrer og kryr av forfattere «over there». Særlig krim- og spenningsforfattere. er det mange av. Men jeg valgte en skikkelig tøffing denne gangen: Dean Koontz. Har ikke skrevet noe om han på bloggen, da jeg ikke har lest noe av han på minst 15 år! Men min egen påminnelse gjør at jeg får lyst til å prøve igjen.
  Gillian Flynn skal jeg lese mer av. Har akkurat skrevet litt om Flink pike på bloggen min.
  Da kryper jeg inn i sofakroken igjen, med snufsende nese og en hoste som omtrent knekker ribbena!

  Liker

 4. Flott tema i dag også 🙂 Regnet med at boken jeg valgte var litt utenfor din komfortsone, ja 🙂 Egentlig hadde jeg tenkt å velge en annen bok, men den hadde antagelig vært så langt utenfor din komfortsone at jeg hadde nok pirket borti smertesenteret ditt (sjekk ut «Undead and unwed» av Maryjanice Davidson). Dermed valgte jeg heller «Ville hester»! 🙂

  Liker

 5. Fikk akkurat slengt meg innom og gjort en del ting som å lufte hunder og spise før jeg «taxi 2» må på en ny runde. Så jeg får sjekke dere andres innlegg litt senere i kveld. Men jeg forstår det er mange forfattere jeg ikke har hørt om. Så dette blir spennende.

  Liker

 6. Supert tema denne gangen, nå fikk jeg luftet Steinbeck innlegget mitt – spesielt greit etter oppdateringen med at han visstnok kun fikk nobelsprisen fordi komiteen ikke kom til enighet. Skjønt – god litteratur er det uansett!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: