Mitt tematips #6 : Terningkast 6!

mitt tematipsVelkommen til sjette uke av onsdagsutfordringen  «Mitt tematips».  Jeg utfordrer deg til å laste opp en gammel (eller lage en ny) bokomtale der du forteller om den boken du synes passer best til ukens tema.

Det eneste kravet til å være med på utfordringen er at du holder deg til det valgte temaet, at du poster en kort melding på egen blogg om at du er med på utfordringen, og at du linker opp til denne siden ved hjelp av et klikkbart bilde av utfordringens banner.

Terningkast 6Baktanken er å få fram i lyset gamle (men gode) bokomtaler som folk kanskje har gått glipp av, og som samtidig gir oss gode lesetips. Denne ukens tematips er altså: Terningkast 6! Svært mange kaster seg med på utfordringene jeg gir, og forrige onsdag hadde jeg «all time high» i besøk på bloggen. Jeg må si at jeg gleder meg til å lese hva dere har på lager denne gang. Kjempemoro!

Ønsker du mer blest og større trafikk så kan du jo reblogge eller kopiere den aktuelle bokomtalen i din egen blogg også. På det viset vil jo også flere lese tipset ditt.

Når du har linket opp ditt innlegg vil jeg twitre det videre til mine følgere på twitter og facebook. Håpet er at det skal kunne gi dere litt ekstra trafikk.

Klikk på det blå smilefjeset, og du vil få opp en ny side hvor du kan laste opp ditt tips, og se hva andre har tipset.


Deltakere så langt:

1. Bokbloggeir

2. Artemisias Verden

3. Agnes Matre

4. Kulturkroken

5. Tones Bokmerke

6. Beathes Bokhylle

7. Tine

8. Anettes Bokboble

9. Betraktninger

10. Med Bok og Palett

11. The witch of the north

12. Forfatterfruen

13. Once upon a time

14. Bokvrimmel

15. I Bokhylla

16. Melusines Place

17. Berit sin bokblogg

24 kommentarer om “Mitt tematips #6 : Terningkast 6!”

 1. Veldig bra tema denne gangen også! Liker også godt å få mail i forkant for da har en litt bedre tid på seg til å gjøre ferdig innlegget. All ære til deg som får oss til å finne frem «gamle» omtaler. Ha en super dag!

  Liker

 2. Ikke så lett tema dette, da jeg har mange gode bøker i minnet. Men fant en(to) som jeg la inn. Fint å finne fram til gamle blogginnlegg også. Ha en fin dag med mange gode bøker å lese om!

  Liker

 3. Denne var enkel, trengte bare å snu på hodet i 45 grader, så stod den der og vinket til meg fra bokhylla. Jeg har forsøkt å legge inn link, men har ikke dukket opp. Får sjekke etterpå for å se om den har dukket opp (The Witch of the North), ellers legger jeg inn en ny 🙂

  Liker

 4. Dette var et fint og enkelt tema. Mine bøker er sortert hos Bokelskere og da var det bare å ordne dem etter terningkast 🙂 (Å velge blant terningkast seks ble enklere da jeg tok bort Det mørke tårn. Det finnes grenser for hvor mange ganger en kan skrive om det samme :-))

  Liker

  1. He he … 😉 Skal nok klare å lure inn et nytt tema der du MÅ skrive om Mørke Tårn igjen. Vi vil ha mer! Vi vil ha mer! Takk for bidraget, som jeg hadde skikkelig sansen for 🙂

   Liker

 5. Hei igjen! Jeg som var så tidlig ute. Nå har jeg lagt inn på nytt, klarer du å slette nr. 7 er jo det kjempebra, ellers får jeg stå to ganger 🙂 Sorry, sikkert meg som har surret.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: