Vinner av gårsdagens giveaway

Photo 03.03.13 10 40 07I gårsdagens «Smakebit på en søndag» så lanserte jeg en liten giveaway til mine lesere. Jeg lovet å trekke ut pocketutgaven av Jørgen Brekkes første krimroman «Nådens omkrets» til en av dem som kommenterte innlegget på bloggen. Som sagt så gjort.

Grunnen til at jeg valgte å gi bort en bok jeg holder på å lese var at jeg i iveren hadde lastet den ned på Iphonen som ebok uten å sjekke om jeg hadde den i bokhylla først. det viste det seg selvsagt at jeg hadde. Noen tapte kroner for meg, men det gjør ingenting så lenge en får lov til å glede andre.

Jeg fikk inn 15 kommentarer på innlegget, men omlag halvparten av dem hadde allerede lest boken, eller hadde den stående i bokhylla. Jeg måtte derfor trekke blant de resterende. Nådens omkrets ligger klar til sending, og er  på vei til (trommehvirvel …)

… (Cliffhanger)

PIA i PIAS KULTURKROK! 

Gratulerer! Dersom du mailer meg adressen din til denne mailadressen, så vil jeg sende den av gårde i dag. (Evt. tekstmelding til 41338218)

mvh.

Geir

3 kommentarer til «Vinner av gårsdagens giveaway»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: