Stikkord

, ,

Photo 21.02.13 10 16 39Livet er fullt av overraskelser, og i dag fikk jeg meg en skikkelig en. Ble stående på Meny og bla litt i pocketbøker. Der så jeg at «En norsk spion» var kommet ut i pocketutgave. Plutselig ser jeg mitt eget navn lyse mot meg …

Jada … Jeg vet at dere rutinerte bokbloggere sikkert ser på dette som en dagligdags hendelse, men for meg var dette jomfruhinna som sprakk. Nå er jo jeg mann, så det gjorde ikke spesielt vondt, men stas var det i aller høyeste grad. Å bli brukt som offisiell anbefaling på en bok jeg så absolutt anbefaler er jo å foretrekke. Slik sett så var jeg heldig med min debut.

Det at mitt sitat bare står på innsiden av baksiden av omslaget har jeg tenkt å forbigå i all stillhet. Jeg er nevnt, anerkjent  godtatt og inkludert. (Kunne funnet flere superlativer her, men vil ikke framstå som cocky) Slikt er moro. Nå skal det sies at jeg var i godt selskap med andre bloggere. Her var det flere navn vi alle kjenner. Bokelskerinnen , Ebokhylla mi ,og Karinleser var alle på samme side med sine anbefalinger. Utdraget er hentet fra mitt innlegg om kåringer av årets bøker i 2012.

Når en mottar slike utmerkelser så hører det hjemme med en takketale, og her er min:

Jeg vil med dette få lov til å takke alle dem som har støttet meg på denne lange reisen. Ikke minst så vil jeg nevne min bokdealer på Aschehoug Henrik Njaa som gav meg muligheten til å få lese Aslak Nores mesterstykke i høst. Dernest er det på sin plass å takke de som har stått for den tekniske løsningen, WordPress. Uten dem ville aldri noen kunnet lese bokomtalen. Det samme gjelder markedsavdelingen representert ved Facebook, Twitter og Bokblogger.no. De stilte opp på kort varsel og distribuerte omtalen rundt om i det ganske land. Mine faste følgere skal selvsagt også nevnes. Uten dere vet jeg ikke om jeg ville orket å stå slik på som jeg gjør i sene nattetimer. Min kone og mine tenåringsgutter som lar meg få lov til å være «geek» og asosial, og som unntaksvis trør til med støttende bemerkninger når jeg publiserer omtaler. Takk også til Aslak Nore. Ikke bare for å ha gitt meg muligheten til å skrive en så god omtale, men som også har vært villig til å kommentere og retweete mine meldinger. Dette er en stor ære. Jeg har sikkert glemt noen som burde vært nevnt i farten, men det får dere skrive på kontoen for uventet stor begeistring av å ha blitt utvalgt til dette ærefulle oppdraget. Takk nok en gang.

Photo 21.02.13 10 17 13Her er utdraget som har fått æren av å bli sitert i pocketutgaven av «En norsk spion»:

– Årets mest spennende: Her kommer jeg ikke utenom Aslak Nores «En norsk spion». Utrolig velskrevet, råtøff i både plot og driv. En norsk spionthriller av internasjonalt format faktisk – 

Kunne egentlig ikke sagt det bedre selv 😉