Mitt tematips #4 : Skinnet bedrar!

mitt tematipsVelkommen til fjerde uke av onsdagsutfordringen  «Mitt tematips».  Jeg utfordrer deg til å laste opp en gammel (eller lage en ny) bokomtale der du forteller om den boken du synes passer best til ukens tema.

Det eneste kravet til å være med på utfordringen er at du holder deg til det valgte temaet, at du poster en kort melding på egen blogg om at du er med på utfordringen, og at du linker opp til denne siden ved hjelp av et klikkbart bilde av utfordringens banner.

Grusomt omslag ... Men, er det en bra bok?
Grusomt omslag … Men, er det en bra bok?

Baktanken er å få fram i lyset gamle (men gode) bokomtaler som folk kanskje har gått glipp av, og som samtidig gir oss gode lesetips. Denne ukens tematips er altså: Skinnet bedrar! Bøker der omslaget lyver enten det er ene eller andre veien. Forrige gang fikk vi inn hele 16 bidrag. Jeg må si at jeg gleder meg til å lese hva dere har på lager denne gang. Kjempemoro!

Ønsker du mer blest og større trafikk så kan du jo reblogge eller kopiere den aktuelle bokomtalen i din egen blogg også. På det viset vil jo også flere lese tipset ditt.

Når du har linket opp ditt innlegg vil jeg twitre det videre til mine følgere på twitter og facebook. Håpet er at det skal kunne gi dere litt ekstra trafikk.

Klikk på det blå smilefjeset, og du vil få opp en ny side hvor du kan laste opp ditt tips, og se hva andre har tipset.


Deltakere så langt:

1. Bokbloggeir

2. Artemisias Verden

3. Beathes Bokhylle

4. Beroene

5. Anettes Bokboble

6. Kulturkroken

7. Betraktninger

8. MK-Blogg

9. Forfatterfruen

20 kommentarer om “Mitt tematips #4 : Skinnet bedrar!”

  1. Jeg syntes også denne var vanskelig. Men takket være (mitt elskede) Bokelskere kunne jeg bla gjennom bøker og se på cover. Da kunne jeg også tenke på hva jeg syntes var stygt og fint. Jeg har funnet ut at Bokelskere er et uvurderlig verktøy i bokblogging. Men nok reklame… ;.) Jeg har denne gangen valgt en av mine aller beste favorittbøker som egentlig har et fryktelig stygt cover 🙂
    Ha en fin dag!

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Tematips-onsdag |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: