Er på vinterskriveferie…

vinterferieJeg er lærer. Med andre ord så avspaserer jeg neste uke. Om du skulle påstå at det er det samme som ferie så  vil jeg personlig skrive deg inn i et makabert drap i en spontan krimnovelle. (Det var trusselen sin det …) Derfor blir det stille fra meg fra i dag av og fram til neste fredag. En hel uke uten blogging, men med plenty av skriving. Min egen krimroman Maestro skal få etterlengtet pleie.

Jeg tar med meg ski, lue, votter og varme sokker først til min mor i Øystese i helga, og så til Voss fra mandag til fredag. Med på lasset følger en like skrivesugen forfatterkone, to hormonbefengte tenåringsgutter og den eldste av dem sin kjæreste.

Det ungdommene ennå ikke vet er at hytta er uten internett (!). Hensynsfulle som vi er så har vi valgt å holde det hemmelig. Det de ikke vet det har de jo ikke vondt av (ennå…) Som et resultat av dette vil det denne uka altså ikke bli noen innlegg fra meg, og heller ikke et tematips på onsdag. Kommer sterkt tilbake i uke 8. Da med temaet «Skinnet bedrar«. Bøker som viste seg å være laaaangt bedre eller verre enn det omslaget tydet på. Jeg gleder meg allerede til å se hva dere kommer opp med.

Med meg på vinterferie drar jeg også et lite lass med bøker. Gud forby at jeg skulle gå tom for lesestoff. Det ville vært krise. Disse er valgt ut:

Jussi Adler Olsen: Journal 64

Roar Sørensen: Magellans Kors

Jo Nesbø: Frelseren

Jørgen Brekke: Nådens Omkrets

Så derfor : GOD VINTERFERIE!!!

Geir

11 kommentarer om “Er på vinterskriveferie…”

 1. Nææææiii, så lenge uten innlegg fra deg, jeg har jo blitt helt avhengig 🙂 🙂 Men avspasering uten internett er jo bare helt fantastisk, det kommer nok til å bli en knall uke. Håper både du og fruen finner masse inspirasjon og skriver så det fyker etter!!! God tur 🙂

  Liker

 2. Ønsker deg og familien en herlig vinterferie, uten internett. Når det først er borte, er det godt å slippe noen dager! Syns iallfall det når jeg er på hytta.(Sjøl om jeg vurderer trådløst til sommeren!) Jeg og mannen skal reise i apostlenes fotspor til Kappadokia i Tyrkia i vinterferien, en uke senere. Ser fram til det, sjøl om det blir en del bussing. (Og jeg kan ikke lese på buss). God og inspirerende skriveuke til dere!

  Liker

  1. Tusen takk Åslaug. Satser på at kreativiteten kommer rekende på ei fjøl. God tur til Tyrkia da. Til busstur i Tyrkia må vel «Kolletivt selvmord» være en svært passende bok 😉

   Liker

 3. Men du, jeg mener bestemt at du har ferie!!! (for det hadde vært veldig artig å fått en karakter oppkalt etter meg, hehe!!) Lykke til med skrivinga! (hvordan får du det til med huset fullt egentlig?)

  Liker

  1. He he 🙂 Blir fort et støvkorn i min neste krimnovelle. Når det gjelder skriving med huset fullt så får jeg det IKKE til. Har ymtet frampå at jeg er annerledes skrudd sammen enn min frue … (Hun skriver lett et par kapitler mens AC/DC dundrer fra høyttalerne på loftet, Hotel Cæsar summer fra TVèn og jeg prater med naboen i sofaen) Selv får jeg skrivesperre bare ved tanken på at naboen kan finne på å lufte gneldrebikkja…

   Liker

 4. Lukke til! Ha ein strålande ferie!
  Det er herleg å vera offline ei stund. Eg har lang røynsle i å ha med tenåringar på hytte med heller primitive tilhøve. Det går alltid bra. Overdosar med frisk luft gjer noko med folk.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: