Mitt tematips #3 : Heia Sverige!

mitt tematipsVelkommen til tredje uke av onsdagsutfordringen  «Mitt tematips».  Jeg utfordrer deg til å laste opp en gammel (eller lage en ny) bokomtale der du forteller om den boken du synes passer best til ukens tema.

Det eneste kravet til å være med på utfordringen er at du holder deg til det valgte temaet, at du poster en kort melding på egen blogg om at du er med på utfordringen, og at du linker opp til denne siden ved hjelp av et klikkbart bilde av utfordringens banner.

La oss hylle vårt broderfolk i dag!
La oss hylle vårt broderfolk i dag!

Baktanken er å få fram i lyset gamle (men gode) bokomtaler som folk kanskje har gått glipp av, og som samtidig gir oss gode lesetips. Denne ukens tematips er altså: Heia Sverige! Allerede første uka var det hele ti bloggere som hengte seg på, og uka etter enda flere. Jeg må si at jeg gleder meg til å lese hva dere har på lager denne gang. Kjempemoro!

Ønsker du mer blest og større trafikk så kan du jo reblogge eller kopiere den aktuelle bokomtalen i din egen blogg også. På det viset vil jo også flere lese tipset ditt.

Når du har linket opp ditt innlegg vil jeg twitre det videre til mine følgere på twitter og facebook. Håpet er at det skal kunne gi dere litt ekstra trafikk.

Klikk på det blå smilefjeset, og du vil få opp en ny side hvor du kan laste opp ditt tips, og se hva andre har tipset.


Deltakere så langt:

1. Bokbloggeir

2. Artemisias Verden

3. Tines Blogg

4. Bokvrimmel

5. Tones Bokmerke

6. Beathes Bokhylle

7. Leserommet

8. Bøker & Bokhyller

9. Betraktninger

10. Anniken

11. Anettes Bokboble

12. Kulturkroken

13. Åslaug

14. Melusine

15. Berits bokblogg

16. Once upon a time

11 kommentarer om “Mitt tematips #3 : Heia Sverige!”

 1. Suuupert tema, eg er så glad i svenskar og Sverige og særleg i svensk krim. Det kjem truleg eit bidrag frå meg i løpet av dagen/kvelden, men jobben må prioriterast 😉

  Liker

 2. Så mange fine heia-rop som allerede har blitt svenskene til del! (Enda godt vi får gjort unna akkurat det før ski-vm begynner!)
  Jeg har jo lest en del bøker av svenske forfattere, men den ultimate favoritten fra Söta Bror hører desverre ikke hjemme i en bokblogg. Favoritten er nemlig Blå Band sin rett-i-koppen-fruktsuppe! Av alle ting…. ;o)
  Har forresten igjen bare ei pakke, så det MÅ bli Sverigetur før vinterferien…

  Liker

 3. Morsomme temaer du har!:) Skal kaste meg med en dag jeg ser anledningen til det:) Skal da kose meg med å se på deltakerne dine sine bidrag:) Ha en fin kveld!:)

  Liker

  1. Heisann! Det er jo det som er så genialt med dette temaet. Det er nesten null arbeid for dere å bli med. Du finner et innlegg du har skrevet før og som passer til temaet. Linker det opp, og ViPs! Så er du med 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: