Mitt tematips #2 : En fin feelgoodroman

mitt tematipsVelkommen til andre uke av onsdagsutfordringen  «Mitt tematips».  Jeg utfordrer deg til å laste opp en gammel (eller lage en ny) bokomtale der du forteller om den boken du synes passer best til ukens tema.

Det eneste kravet til å være med på utfordringen er at du holder deg til det valgte temaet, at du poster en kort melding på egen blogg om at du er med på utfordringen, og at du linker opp til denne siden ved hjelp av et klikkbart bilde av utfordringens banner.

Baktanken er å få fram i lyset gamle (men gode) bokomtaler som folk kanskje har gått glipp av, og som samtidig gir oss gode lesetips. Denne ukens tematips er altså: En fin feelgoodroman. Allerede første uka var det hele ti bloggere som hengte seg på, og jeg må si at jeg gleder meg til å lese hva dere har på lager denne gang. Kjempemoro!

Ønsker du mer blest og større trafikk så kan du jo reblogge eller kopiere den aktuelle bokomtalen i din egen blogg også. På det viset vil jo også flere lese tipset ditt.

Når du har linket opp ditt innlegg vil jeg twitre det videre til mine følgere på twitter og facebook. Håpet er at det skal kunne gi dere litt ekstra trafikk.

Klikk på det blå smilefjeset, og du vil få opp en ny side hvor du kan laste opp ditt tips, og se hva andre har tipset.


Deltakere så langt:

1. Artemisias Verden

2. Bokbloggeir

3. Anettes Bokboble

4. Betraktninger (AstridTerese)

5. Mandelhjärta

6. Beathes Bokhylle

7. Med bok og palett

8. Leserommet

9. Once upon at time

10. Berit sin bokblogg

11. Melusinesplace

16 kommentarer om “Mitt tematips #2 : En fin feelgoodroman”

 1. Har gjort klart et innlegg men drøyer det litt siden jeg la ut et innlegg rett over middnatt. Har en giveaway på gang hvor jeg gir vekk en signert bok, om ikke boken er for deg så kanskje fruen kunne tenkt seg den? Teresa Birnas Bortgang,

  Liker

 2. Nok av dem som liker noe søtt & klissete også, og denne boka/bokserien virker jo som om den har en del humor også¨. Takk for fint bidrag, og ha en flott bokdag videre Beathe.

  Liker

 3. Her var det mange fine tips (og takk for tips på twitter, Geir)! Jeg har ikke lest noen av disse romanene ennå, men er nysgjerrig på bl.a. Hundreåringen…., Til musikken og Fortellingen i fiolinen.
  Kanskje hiver jeg meg med på det nye temaet neste onsdag. 🙂

  Liker

 4. Skal absolutt få lest feelgood-romanen du presenterer i dag!! Når det gjelder Sarah Addison Allen har jeg ikke funnet noen av bøkene hennes på norsk enda. Fryktelig synd, for hun gir virkelig leserne sine fantastiske opplevelser. Leser du engelske bøker? Hvis ikke er dette den perfekte bok å prøve seg på, lettlest og helt umulig å legge fra seg 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: