Jeg leser for ROS!

Les for en god sak 2013Bokbloggen Leserommet inviterer i dag oss lesere til å ta utfordringen med å lese for en god sak. Dette vil jeg selvsagt være med på, og i ekte TV-aksjonen stil oppfordrer jeg alle andre bokbloggere til å gjøre det samme.

Å skrive en bokblogg er en hobby som vi koser oss med. Det gir oss masse gode leseopplevelser, nye utfordringer, gode tips til litteratur og det gir oss nye venner og bekjente som deler vår interesse. Lesing og bokblogging kan imidlertid fort bli i overkant navlebeskuende, og derfor priser jeg initiativet til Leserommet. Å få lov til å gi litt tilbake i form av noen kroner til et veldedig formål er svært positivt.

ROS bannerSelv har jeg (ikke spesielt overraskende) valgt ROS. Rådgiving for Spiseforstyrrelser sitt senter i Bergen. En organisasjon som opplyser og hjelper mennesker med ulike former for spiseforstyrrelser. Min kone slet som kjent selv med dette problemet i 14 år før hun ble frisk for ti år siden. Dette er jo også utgangspunktet for hennes debutroman «Stryk meg over håret» som jeg har brukt mye tid og krefter på å promotere her på bloggen og på andre måter.

Jeg har med andre ord følt spiseforstyrrelser på kroppen, og vet hvor altoppslukende en slik lidelse er både for den som har det og på omgivelsene. ROS gjør et kjempearbeid på ideelt grunnlag, og jeg nøler ikke med å velge dem som mottaker av mitt bidrag i denne utfordringen. Her er litt om hva organisasjonen står for:

ROS info

Jeg har valgt å gi 30 kroner for hver bok jeg leser. Det har jeg råd til, og med mitt lesetempo bør det samlede bidraget komme opp i rundt tusenlappen. Jeg håper du kaster deg over dette flotte initiativet du også. Mer informasjon om det finner du ved å klikke her.

Hilsen Geir

Én tanke om “Jeg leser for ROS!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: