Mitt tematips #1 : Beste bok i 2012

mitt tematipsJeg lanserer med dette min egen onsdagsutfordring. Den har fått navnet «Mitt tematips», og hver uke vil du bli utfordret til å laste opp en gammel (eller lager en ny) bokomtale der du forteller om den boken du synes passer best til ukens tema.

Det eneste kravet til å være med på utfordringen er at du holder deg til det valgte temaet, at du poster en kort melding på egen blogg om at du er med på utfordringen, og at du linker opp til denne siden ved hjelp av et klikkbart bilde av utfordringens banner.

Baktanken er å få fram i lyset gamle (men gode) bokomtaler som folk kanskje har gått glipp av, og som samtidig gir oss gode lesetips.

Dette er et forsøk på å skape noe nytt og spennende, og jeg kutter ut etter en måned dersom det viser seg at det er av liten interesse.

Ønsker du mer blest og større trafikk så kan du jo reblogge eller kopiere den aktuelle bokomtalen i din egen blogg også. På det viset vil jo også flere lese tipset ditt.

Klikk på det blå smilefjeset, og du vil få opp en ny side hvor du kan laste opp ditt tips, og se hva andre har tipset.

Deltakere så langt:

1. Bokbloggeir

2. Beathes Bokhylle

3. Anettes Bokboble

4. Astrid Terese (Betraktninger)

5. Med bok og palett

6. Leserommet

7. Berit sin bokblogg

8. Melusinesplace

9. Tines blogg

10. Artemisias Verden

29 kommentarer til «Mitt tematips #1 : Beste bok i 2012»

 1. Et spennende og nytt konsept som jeg selvfølgelig blir med på, det kan virke noen ganger som at omtaler «forsvinner» litt på bloggen og er gjerne ikke de innleggene som blir best besøkt så dette er jo en utmerket måte å få de litt frem i lyset igjen! Supert initiativ Geir!

  Liker

  • Hei Anette! Det håper jeg også. Satser også på at det hjelper litt at folk finner ut at innlegget blir twitret til mine følgere (stort sett bokfolk) og til forlaget bak boken dere omtaler. Det skrives så mange bra omtaler, og det er litt synd at vi ikke alltid når ut. Tusen takk for et strålende bidrag!

   Liker

 2. Dette var et flott tiltak, og jeg blir med. Men jeg må tenke litt på hvilken bok jeg skal velge, så jeg kommer tilbake.

  Liker

 3. Jeg blir også med 🙂 Den beste boken jeg leste i fjor var en serie på 8 bøker. Heldigvis lese jeg dem også i 2010 og skrev et samleinnlegg om dem da. økene; Det mørke tårn av Stephen King, er blant mine topp 5 favoritter og kommer til å bli lest på nytt igjen Kanskje allerede neste år 🙂
  Et flott tiltak Geir. Fint å få sett litt på hva vi allerede har gjort. Jeg er sikker på at der er mange skatter jeg har gått glipp av hos mine medbloggere!

  Liker

 4. Tilbaketråkk: Mitt tematips #1: Beste bok i 2012 « Betraktninger

 5. Tilbaketråkk: Mitt tematips – Beste bok i 2012 | Leserommet

 6. Blir nok ikke med denne gangen 🙂 Da jeg ikke har tid til og blogge i dag.. Men blir nok muligens med i neste uke 🙂 Koslig med et nytt meme 😀

  Liker

  • Det fine med dette emnet er jo at en ikke trenger komme med et NYTT innlegg. En kobler opp en gammel bokomtale for å gi den nytt liv. Du er hjertelig velkommen neste onsdag. Dette var gøy 🙂

   Liker

 7. Alltid moro med utfordringer så denne måtte jeg jo være med på! Takk for hyggelig kommentar til innlegget om «Elskede» 🙂

  Liker

 8. Tema «beste bok i 2012», ikke lett, jeg har gitt en del seksere. Valget falt på Simon og eiketrærne, som rørte meg dypt.

  Liker

  • Hei Tine. Knallkjekt at du hev deg på utfordringen. Svært bra lesetips, og dessuten så kan jo de som ikke ønsker å lese boken (ikke spør meg hvorfor, men …) låne seg filmen. Morsomt! Det blir noen seksere i løpet av året ja, men det er jo fordi vi er så glad i bøker det 🙂

   Liker

 9. Hei! Da har jeg hevet meg med.:) Kan ikke garantere at jeg rekker det hver onsdag, da det er noen utfordringer å henge med på etterhvert..;) Men det er et sprekt tiltak av deg, og jeg syns det er interessant..:)

  Liker

  • Hei Anita! Dette er så absolutt ikke et «tvangstema». En hiver seg med når en føler for det. Kjekt at du ville bidra, og du bidrar jo med en av fjorårets store «snakkiser» , og jeg storkoste meg med å lese det du skrev. Tusen takk skal du ha!

   Liker

 10. God morgen! Så at det gikk litt fort i svingene i går kveld. Skulle selvfølgelig laget et blogginnlegg, linket dette initiativet til deg og tatt med logoen. Sånn kan det gå, kommer sterkt tilbake neste onsdag 🙂 Ha en strålende torsdag!

  Liker

 11. Tilbaketråkk: Årets beste bok 2012: Den mirakuløse mandarin « Bokvrimmel

 12. Tilbaketråkk: Mitt tematips #1: Beste bok i 2012 | Betraktninger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: