Boken på vent: Journal 64

Journal 64Kalenderen nærmer seg februar, og med det er også min selvpålagte Jussi-frie måned over. Dere vil ikke tro hvor glad jeg er for akkurat det. Om noen få dager, en drøy uke, kan jeg endelig holde Carl, Assad og Rose i hendene igjen. Savnet har vært hjerteskjærende…

Den står der i hyllen, helt alene. Venter på meg. Bare på meg. Det river og sliter, lokker og lurer…

Journal 64 … Har du noen gang hørt en så forlokkende tittel? Nesten som «Pelikanrapporten» eller «Knokkelsamleren«. Tittelen skjuler så mange hemmeligheter, så mange uløste gåter, så mange dramatiske skjebner. Jeg merker jeg blir både amorøs og kortpustet. Jeg slår ned blikket når øynene flakker forbi bokryggen i hylla. En skjelving, en sitring, setter seg i kroppen. Et sug i magen. River og sliter. Lokker og lurer.

BOKEN PÅ VENT HOS BEATHEIkke ennå kjære … Ikke ennå. Men snart er det bare meg og deg. Vi to helt alene. Du hvilende i mine hender. Jeg vil stirre på deg i timer i strekk. Nyte hver side av deg. Stryke deg over ryggen. Kjælende, varsomt og forsiktig. Snu deg rundt. Supe i meg den umiskjennelige duften fra deg. Duften av drømmer, av drama, av stille kjærlige stunder i sofaen, i sengen, på badet …

Jeg og deg – vi to – helt alene. Sammen. Det river og sliter. Lokker og lurer. Ikke ennå kjære. Ikke ennå. Men snart …

19 kommentarer om “Boken på vent: Journal 64”

 1. Den som ikke får lyst å lese boka etter det innlegget skjønner jeg ikke… Jeg har forøvrig de tre første Jussi bøkene uleste i bokhylla. Egentlig rart for de har baksidetekster som «roper» på meg

  Liker

 2. Har vel hatt en om enn ufrivillig karantene etter at jeg lest de tre første bøkene på rappen her før jul. De ligger å venter i bunken over bøker som ikke er omtalt enda. Nå har jeg lest en del kosekrim,helt ok det, men nå er jeg moden for litt mer action.Så kanskje jeg burde lese denne snart jeg også? Tror jeg er litt forelsket,ikke i Jussi men bøkene hans!

  Liker

  1. Nei nei nei … Ikke lei i det hele tatt jeg, men jeg lovet meg selv en januarpause ettersom jeg stort sett BARE leste og skrev om avdeling Q i desember. Kjedelig for andre å følge bloggen da 😉

   Liker

 3. Fantastisk!! Så vanvittig vanskelig og samtidig herlig kan det være å vente på en bok! Og du kommer ikke til å angre, den boken er bare helt KNALL!!! Men Anne Holts siste bok blir nok en nedtur etter å ha lest den, så den ville jeg spart til en gang du trenger lettlest lektyre – selv om temaet er alvorlig er det nok ikke en tungvekter av en bok!!

  Liker

  1. Godt å høre at jeg har noe å glede meg til. Mener det faktisk alvorlig når jeg sier at jeg lengter på å ta fatt på den. Anne Holt setter jeg på vent enn så lenge.

   Liker

 4. Hehe, ikke lett med karantene 🙂 Herlig innlegg! Så vidt jeg tørr å innrømme at jeg ikke har lest noen av bøkene hans:) Skal da etter så mange etterlengtede ord:) Ha en fin kveld!

  Liker

 5. Nesten som jeg ikke tør lese bøker av denne forfatteren. Har lest så mye bra at….Tenk dersom jeg blir helt besatt? Sitter i smug og leser dem på jobben . Støvet gror oss over hue, hundene blir overgrodd av pels og elende. Blir sendt ut alene – do as you please. Ingen trening. Slutt med transportvirksomheten til fritidsaktiviteter. Bare jeg, boka og potetgullposen. Kanskje det er best jeg lar det være. Over til virkeligheten. Har fått bøkene. Skal skrive et innlegg om min vinnerlykke. Kanskje jeg er i en stim nå… Norsk tipping….Lov å håpe…

  Liker

 6. Jussi-fri måned? Huff, jeg er så dårlig på krim og har ikke lest noe av denne forfatteren og skjønner følgelig ikke lengselen. Men hemmeligheter, uløste gåter og dramatiske skjebner…det høres absolutt forlokkende ut!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: