Gratulerer til Tone!

Photo 14.01.13 19 14 07I går la jeg ut en liten giweaway på bokbloggen min. En bokpakke på fire bøker skulle sendes til en av dem som var innom og gratulerte meg med dagen. 

Nå har jeg foretatt trekning blant de som var inne og la igjen en bursdagshilsen til meg i kommentarfeltet til blogginnlegget. Det er med stor glede jeg i dag får lov til å sende bokpakken av gårde til Tone i Tones bokmerke.

Vinner av bokpakke:. "Tones Bokmerke"
Vinner av bokpakke:. «Tones Bokmerke»

Hun skriver at hun er oppvokst i Finnmark, men har bodd mesteparten av livet sør i landet, nå i Østfold. Det viktigste for henne er at hun bor slik til at hun kan hilse på havet hver dag. Kunne ikke sagt meg mer enig 🙂

Jeg gratulerer, og håper du får noen fine lesestunder med de fire bøkene som du kan lese mer om i gårsdagens innlegg.

Geir

3 kommentarer om “Gratulerer til Tone!”

  1. Ja, nok en gang gratulerer Tone! Har fått adressen din på mail, så bokpakken går i posten i dag eller i morgen, men den blir sendt med B-post, så det kan fort bli mandag før du har den i postkassen. Takk til alle som sendte gratulasjoner.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: